Tweeter Center To Add More Permanent Seating For 2002

For the 2002 concert season, Tweeter Center patrons can expect more capital improvements to the Mansfield, Mass amphitheatre.

Clear Channel Entertainment Boston is converting a portion of the lawn seating to permanent reserved open-air seating. The new seating will be installed at the bottom of the present lawn and will provide audiences with an additional alternative to the current shed ticket or lawn ticket. The upper lawn area will be slightly redesigned to improve sight lines but will retain the character of the venue.

Construction will not delay the opening of the venue for its 17th season in May. The architect for the project is the Cecil Group, Boston, Massachusetts. Suffolk Construction, Special Projects Division, is doing construction for the project.

“It is great to offer open-air reserved seats to patrons,” says Bruce Montgomery, the venue's executive director. "Our lawn was subjected to night after night foot traffic. We couldn’t exactly put up 'Keep Off the Grass' signs, and by the end of each season, there wasn’t much lawn left. These capital improvements resolve a challenge we have year after year.”

Past improvements to the venue have included an intricate barcode ticketing system to combat ticket scalping in 2000 and a large wooded deck was added to enhance audience experience in and around the second stage in 1999.

Related Post